Torskenuggets Torskenuggets fra Glyngøre er lavet af hakket torskekød dækket af en lækker sprød panering. Et særdeles nemt måltid, der blot skal sættes i ovnen. Torskenuggets er MSC-mærket, hvilket betyder at fisken er fanget under forhold der sikrer at vi passer godt på vores natur og fiskebestandene. Tilberedning og inspiration Glyngøre Torskenuggets tilberedes nemt i forvarmet varmluftovn i 10-12 minutter ved 200 grader. Serveres f.eks. med ovnbagte kartofler samt gnavegrønt som gulerødder og agurk i stænger. Lav en lækker dip til baseret på cremefraiche og dine favoritkrydderier. Nuggets kan også serveres med rodfrugtefritter og en dip lavet på blendede grønne ærter. Tip: Torskenuggets kan også steges på en pande i olie ved middel varme. Tilberedningstiden er ca. 4 min på hver side Læg dem derefter på et stykke fedtsugende papir eller køkkenrulle i et par minutter, og drys med f.eks. paprika. Torskenuggets kan også tilberedes på grillen i en grillbakke, ved indirekte varme ca. 10 min. Husk at de skal vendes undervejs Undgå madspild – spis med omtanke Hvis der er en rest Torskenuggets tilbage fra aftensmaden, kan de gives med ungerne i madpakken i en fiskeburger med salat og rester af dippen, eller i et pitabrød med dine ynglingsgrøntsager. De kan også bare spises sammen med lidt gnavegrønt som en eftermiddagssnack. Opbevaring: Opbevares ved højst +2 ° C. Om Glyngøre Glyngøre er et dansk fiskevaremærke, som har fokus på smag, kvalitet og bæredygtighed – for ej at glemme en altoverskyggende respekt for havmiljøet. Med en vision om at inspirere danskerne til at spise mere fisk er Glyngøre blandt danskernes foretrukne fiskeleverandør. Produktet er MSC-mærket, hvilket betyder, at fisken stammer fra et fiskeri, der værne om fiskebestande og bevare økosystemer forhold.