Ludvig ribeyes af kalv kommer fra danske kalve, som er født og opvokset i Danmark. Kødet er særligt udvalgt og modnet på eget lager.<BR><BR>Servér dine kalve ribeyes med sprøde pomfritter, bagte tomater, en bearnaise-sauce og en spidskålssalat.<BR><BR><H2>Forslag til tilberedning</H2><BR>Tag kalve ribeyes ud af køleskabet 30 minutter før tilberedning og drys med salt. Steg koteletterne på en varm pande i ca. 2,5 minutter på hver side. Lad koteletterne hvile i ca. 4 minutter, inden de skæres.<BR><BR><H2>Om Ludvig</H2><BR>Ludvig er særligt udvalgt kvalitetskød, og sådan har det været siden 1960. Det skyldes, at Ludvig sætter meget skrappe krav til kvaliteten, og derfor selv tager hånd om udvælgelsen og modningen af al kød. På den måde er du garanteret et mørt stykke kød med masser af smag, kraft og saft, når du vælger Ludvig i køledisken.