Kapers er uåbnede blomsterknopper fra planten Capparis spinosa. Planten findes overalt i verden og er blevet dyrket i århundreder. Kapers har en syrlig og aromatisk karakter af salt diskrete blomsternoter. <BR><BR> Kapers fra Santa Maria ligger i vineddikelage, som forstærker smagen i blandt andet farsretter og fiskesaucer og bliver ofte brugt som pynt og ekstra smag til schnitzler og pariserbøf. Prøv også at tilføje finthakkede kapers i en syrlig tatarsauce med cornichoner, creme fraiche, mayonnaise, citronsaft samt friske krydderurter som dild og purløg. Servér den til en sprød omgang fish and chips, hvor saucen giver et syrligt modspil til fedmen.<BR><BR><H2>Om Santa Maria </H2><BR> Santa Maria går aldrig på kompromis med smagen, og virksomheden er stærkt knyttet til råvarer, der kommer fra alle verdens hjørner. I sortimentet findes et væld af krydderier, som kan sætte smag på måltiderne, samt produkter inden for det asiatiske-, indiske- og mexicanske køkken.