Gårdkylling hakket kyllingekød er lavet af smagfuldt lår- og brystkød. Det er et fedtfattigt og et godt alternativ til andet hakkekød. Hakket kylling er godt til kødsauce, krydrede eller klassiske frikadeller, lasagne og børneretter såvel som voksenretter. De danske Gårdkyllinger fra De Danske Familiegårde er velfærdskyllinger, der er opdrættet med omhu af dedikerede landmænd, der giver kyllingerne et rigt dyreliv og det kan smages. Gårdkyllingen er af en langsommere voksende race, der udklækkes i stalden og vokser i naturligt tempo. Det sikrer stærkere kyllinger. Kyllingerne behandles ikke aktivt med antibiotika og har fri adgang til foder og vand døgnet rundt.<BR><BR><H2>Om De Danske Familiegårde</H2><BR>De Danske Familiegårde opdrætter kyllinger af en langsommere voksende race. De danske kyllinger lever hele deres liv på lokale familiegårde rundt om i landet.