Pola À Láil fra Mutti er finthakkede tomater med en frisk og krydret smag af tomat og hvidløg. De hakkede tomater er velegnet til hjemmelavet pizza, simreretter eller som en frisk pastasauce. Lav en lækker og krydret pizzasauce med hakkede tomater, olivenolie, basilikum, hvidløg og tomatpuré. Smør saucen på pizzabunden, og tilføj derefter dit foretrukne pizzafyld.<BR><BR> <H2>Om Mutti</H2><BR> I 1850 udviklede den italienske landmand Giovanni Mutti en teknik, hvor rotation af afgrøder skulle lade jorden genvinde sine næringsstoffer. I samarbejde med sine nevøer dyrkede han tomater, og senere udviklede de teknikker til fremstilling af blandt andet tomatekstrakt. I løbet af årene har Mutti fået stor anerkendelse og vundet adskillige priser for kvaliteten af sine tomatprodukter. I dag er familievirksomheden dybt engageret i at skabe de bedst mulige tomatprodukter med en ambition om at udnytte tomatens fulde potentiale.