Grydesteg med ben fra Ludvig er velegnet til langtidstilberedning i gryde. Stegen er skåret af tykkam, der er nøje udvalgt af Bilkas’ egne slagtere. Tykkammen sidder ved oksens skuldre på den forreste del af oksens ryg. Den er rig på fedt og bindevæv, og det er derfor vigtigt, at kødet opnår en kernetemperatur på 80 C°, hvis den skal opnå den rette saftighed, mørhed og smag.<BR><BR><H2>Forslag til tilberedning</H2><BR>Grydestegen kan steges hel som en gammeldags oksegrydesteg eller skæres i tern og bruges i diverse gryde- og simreretter. Ved helstegning foreslår vi, at du dupper kødet tørt med køkkenrulle, hvorefter det krydres med salt og peber. Derefter brunes kødet godt af i ca. to timer, så det opnår den ønskede kernetemperatur på 80 C°.<BR><BR><H2>Tip</H2><BR>Mens stegen hviler, kan du lave en oksesauce fyldt med smag på den overskydende væske fra stegen.<BR><BR><H2>Om Ludvig</H2><BR>Ludvig er særligt udvalgt kvalitetskød, og sådan har det været siden 1960. Det skyldes, at Ludvig sætter meget skrappe krav til kvaliteten, og derfor selv tager hånd om udvælgelsen og modningen af al kød. På den måde er du garanteret et mørt stykke kød med masser af smag, kraft og saft, når du vælger Ludvig i køledisken.