Ludvigs tykstegsbøffer skæres af tykstegsfileten, som befinder sig på den øverste del af oksens bagben. Bagbenet er blandt de mest fedtfattige områder på oksen, og derfor er tykstegsbøffen en mager og naturligt mør udskæring, der samtidigt er fuld af smag. Ludvigs tykstegsbøf går godt sammen med ovnbagte kartofler af enhver slags, ligesom den er velegnet til wokretter, hvis man skærer kødet i strimler.<BR><BR><H2>Forslag til tilberedning </H2><BR>Krydr tykstegsbøffen med salt og peber og brun den på begge sider i fedtstof ved god varme. Når kødet er brunet på begge sider, skrues der ned til middel varme, hvorefter kødet steges, indtil der kommer saft på overfladen af bøffen. Det samme gøres på den anden side. Stegetiden for en bøf med 2 centimeters tykkelse er cirka 5 minutter for rare, 7 minutter for medium og 9 minutter for gennemstegt.<BR><BR><BR><H2>Om Ludvig</H2><BR>Ludvig er særligt udvalgt kvalitetskød, og sådan har det været siden 1960. Det skyldes, at Ludvig sætter meget skrappe krav til kvaliteten, og derfor selv tager hånd om udvælgelsen og modningen af al kød. På den måde er du garanteret et mørt stykke kød med masser af smag, kraft og saft, når du vælger Ludvig i køledisken.