Ciabatta fra Kohberg er inspireret af italienske bagetraditioner. De lækre ciabattaboller er bagt i stenovn, som giver bollerne en saftig krumme, en flot struktur samt en fyldig, rund smag. Med ciabattaboller fra Kohberg er det nemt og hurtigt at lave et lækkert måltid, som både kan nydes som frokost eller aftensmad. Brødet kan både bruges som tilbehør til en frisk salat, en varm suppe eller til bruschetta, men kan med fordel også fyldes med pesto, frisk mozzarella, rucola og parmaskine, og så har du en lækker, velsmagende sandwich. <BR><BR><H2>Om Kohberg </H2><BR> Kohberg startede i den lille by Bolderslev i Sønderjylland i 1955, hvor bagermester Alfred Kohberg drev sit eget håndværksbageri efter sin far. Det lille bageri fik hurtig succes og flyttede derfor til større lokaler på den passende adresse: Kernesvinget. I dag, på selv samme adresse, består Kohberg af 80 uddannede bagere, som hver dag bager brød til hele Danmark med samme stolte tradition og kærlighed til det gode håndværk.