Okseculotte bliver skåret fra koens yderlår ved lårtungespidsen med et lige og lodret snit. Det er meget magert og fint kød med en god kødstruktur og smag samt med fedt på toppen. Okseculotte fra Slagtermesteren er ideel at anvende som hovedelement på en udsøgt middagstallerken. For eksempel med krydrede kartoffelbåde, en grøn salat, sauce samt en fløjlsblød gulerodspuré, der binder hele måltidet sammen og giver et delikat pift. Brun culottestegen i en forvarmet ovn ved 250 °C i 10 minutter. Tag den ud og skru herefter ned til 175 °C og steg okseculotten færdig i 30-40 minutter eller indtil den har en kernetemperatur på 58 °C. Lad den hvile 15 minutter.<BR><BR><H2>Om Slagteren</H2><BR>Slagteren har et stort og bredt udvalg af godt kød til en god pris – både hverdags- og weekendkød. I sortimentet findes mange nemme convenience-løsninger og udskæringer inden for okse og gris.